Let's talk social!

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En als online marketing agency is het onmogelijk om niet met advertenties op social bezig te zijn. Je zou je bijna afvragen of organische posts wel nog nuttig zijn.

Wij geloven niet dat organische social media ooit zal verdwijnen, en dit omwille van drie redenen:

1. Organische sociale media is de perfecte manier om vertrouwen te creëren bij je publiek. Wanneer je meer inzet op Organic, kan je je eigen community uitbouwen en op die manier het vertrouwen winnen van je bezoekers.

2. We delen meer en meer uit ons leven met de rest van de wereld. Waarom zouden we dan niet de positieve/negatieve ervaringen delen van een merk? De recensies op je social media zijn belangrijk, ook naar het vertrouwen toe.

3. De organische aanwezigheid zal ervoor zorgen dat je ook in zoekmachines meer plaatsen zal innemen. En hoe meer plaats je inneemt, je betrouwbaarder je voor de bezoeker wordt.

Samengevat: Vergeet zeker de authenticiteit van je merk niet om het vertrouwen bij de bezoeker te laten groeien. Want een 'solid organic social base', daar begint het allemaal mee. En daar werken wij aan met onze eigen media!

- Céline

04 mrt. 2020