Hét congres

Travelmedia bestaat 10 jaar. Elk jaar organiseren wij een congres voor wie werkt in toerisme: touroperators, reisagenten, hoteliers, destinatiemarketeers, enz.

Een uniek congres

Interessante sprekers, hands-on workshops, gevarieerde topics, nieuwe trends, … een must voor wie mee wil zijn!

All-inclusive

Een dagvullend programma, een revolutionaire manier om te netwerken, gratis parking, wi-fi en véél collega's.

Vernieuwde formule

Dit jaar kiezen we voor een nieuwe formule: 's voormiddags vijf interessante keynotes, 's namiddags interactieve workshops naar keuze.

Beperkt aantal plaatsen

Het Travelmedia Congres is elk jaar uitverkocht. Reserveer daarom vandaag je ticket!

De sprekers

Dit jaar verwelkomen we op het Travelmedia Congres opnieuw een bonte club van topsprekers op.

 • Gerrie Smits

  Gerrie Smits

  Gerrie is al 2 decennia bezig met de impact van technologie op de business. Maar sinds een jaar of 2 ligt hij 's nachts wakker van Blockchain. Omdat hij denkt dat het WTF is, Waarschijnlijk Toch Fundamenteel. Op het Travelmedia Congres leren we wat we van de technologie mogen verwachten en hoe we die kunnen toepassen in de toeristische sector.

 • Alexander Dupont & Kris Vanderstappen

  Alexander Dupont & Kris Vanderstappen

  Alexander en Kris komen ons op het Travelmedia Congres vertellen hoe AccorHotels zich de komende jaren wil blijven ontwikkelen. Een verhaal over een opvallende groeistrategie met overnames van diverse hotelketens en hospitality start-ups.

 • Tessa aan de Stegge

  Tessa aan de Stegge

  Waarom vervult vakantie anno 2018 veel meer behoeften dan uitrusten na noeste arbeid en wat kan de reisbranche daarmee? Wat omvat de ontwikkeling Purpose Travel en wat zijn de nieuwste reistrends? Tessa presenteert op visuele wijze en heeft in het bijzonder aandacht voor impact travel. • Katia Longeval

  Katia Longeval

  Vakantieveilingen.be is een online veiling platform waar consumenten mee bieden op verschillende vrijetijdsarrangement vanaf 1 euro. Voor bedrijven in de sector is het een relevant distributie kanaal waar ze hun restcapaciteit kunnen wegzetten. Katia leidt jullie rond achter de schermen van dit uniek business model.

 • Sjantal Sillius

  Sjantal Sillius

  Drie jaar lang werken de vijf Provinciale Toeristische Organisaties samen om meerdaagse fietsvakanties in Vlaanderen internationaal te laten groeien. Samen ontplooien ze een gevarieerd aanbod, meer boekingen en een sterk imago voor Vlaanderen als fietsvakantiebestemming. Sjantal komt toelichten hoe deze unieke samenwerking tot stand kon komen.

 • Lieven Verstraete, VRT

  Lieven Verstraete
  Nieuwsanker VRT

  Elk jaar presenteert Lieven het Travelmedia Congres. Hij leidt sprekers in en stelt kritische vragen op het einde van elke presentatie, met ruimte voor feedback vanuit de zaal. Bereid je alvast voor een interactieve conferentie!

De workshops

Dit jaar kiest Travelmedia voor een vernieuwd formule. In de namiddag krijg je de keuze tussen verschillende interactieve workshops. Op die manier ga je met een handig to-do lijstje terug naar jouw organisatie.

 • GDPR in 2019

  De e-mails bleven bij de inwerkingtreding van de GDPR wetgeving maar binnenstromen. Hoe ga je anno 2019 nu echt om met deze regels?

 • Influencer marketing

  Meer dan ooit worden budgetten vrijgehouden om samenwerkingen met influencers aan te gaan. Maar hoe besteed je die budgetten nu het meest efficiënt?

 • Lead generatie

  Op welke manier verzamel je kwalitatieve contactgegevens van potentiële klanten op een andere manier? • Social video's

  De regels van video producties zijn door sociale media volledig door elkaar geslagen. Waar let je nu echt beste bij op bij het creëren van jouw social video?

 • Storytelling

  Hoe schrijf je een krachtig en aantrekkelijk verhaal zonder telkens opnieuw de oude clichés boven te halen?

Praktische info

Datum
Woensdag 21 november 2018
09u00 - 17u00

Locatie
Hotel Van der Valk
Kapellestraat 146
8020 Oostkamp (Brugge)
E-40 - afrit 9 Oostkamp

Prijs (excl. btw)
Early bird ticket: € 179
Ticket: € 199

Fijne sponsors

Dankzij deze trouwe partners past de ticketprijs
van het Travelmedia Congres in ieders budget.
Een oprechte dankjewel aan onze fijne sponsors!