Slimme marketing

De marketingtalenten bij Travelmedia kennen hun vak door en door. Helemaal up-to-date met de laatste trends en mogelijkheden. Gebeten door cijfers en statistieken. Creatief, fris en fit. Soms eigenzinnig, maar vooral gebrand op gezamenlijk succes. Op één lijn met één doel voor ogen.

Of het nu gaat om online reserveringen, een grotere merkbekendheid, downloads van een brochure of trafiek naar uw website. Travelmedia helpt u van briefing tot uitvoering. Zo realiseren wij voor tientallen klanten méér visibiliteit, méér bezoekers, méér klanten en dus méér omzet.

E-mail marketing

Knap ogende nieuwsbrieven met een slimme opbouw en sprekende teksten, de juiste call-to-action en onderwerp- regel, A/B split testing, database optimalisatie, ...

Travel ads

Het nieuwe cost-per-click advertentienetwerk van Travelmedia bevat een tiental reiswebsites. Travel Ads is snel inzetbaar, schaalbaar en meetbaar.

Google & Facebook

Als erkend Google Partner en Facebook expert haalt Travelmedia het maximum uit uw campagne. Van bij de opstart tot de dagelijkse opvolging en optimalisatie.

Mediaplanning

Afhankelijk van uw budget, doelgroep en doelstellingen maken wij een mediaplan op maat. Met verstand van zaken, focus op resultaat en volgens een nauwkeurig proces.

Alles in huis

Bij Travelmedia hebben we een mateloos gevoel voor design en oog voor detail. Wat we bedenken, moet er ook perfect uitzien. Daarom werkt Travelmedia met creatieve designers en ervaren developers voor de creatie van jouw banners, nieuwsbrieven, landingspagina’s of website.

Klanten kloppen ook bij ons aan voor storytelling concepten, mini-magazines, leadgeneratie, joint-promotions, YouTube of Facebook filmpjes, Google Analytics optimalisatie, acties met bloggers, ... of gewoon voor een praatje bij een killer kop koffie.

Strategie

Helder en hands-on

Web design

Pixelperfect en performant

Analytics

Duidelijke rapporten

Banner design

Converterende banners

Content

Tekst en video

Grafisch ontwerp

Buitengewoon mooi