Travelmedia
 

Dag %FIRSTNAME%

In juni viert Goodbye magazine z’n tweede verjaardag … En om dat te vieren gaat Goodbye online!

Goodbye website

Binnenkort is Goodbye dus niet enkel het knapste vakantie magazine van België, we ontwikkelden nu ook de meest doordachte reiswebsite van het land (geplande lanceringsdatum is 15 juni).
 

People love Goodbye

De start van Goodbye magazine was onmiddellijk een schot in de roos. Onze lezers wisten de vorm, inhoud en looks van Goodbye onmiddellijk te smaken. Maar liefst 89% van onze lezers geeft aan via Goodbye nieuwe bestemmingen te ontdekken of inspiratie voor een volgende reis op te doen. Die liefde voor Goodbye biedt een uitstekende basis om ons online platform te lanceren.
 

Jouw reismerk op Goodbye

Wil je meesurfen op het succes van Goodbye? Dat kan op verschillende manieren:

1. Publireportages

Net zoals ons magazine moet onze website mensen doen watertanden om op vakantie te gaan. Met een publireportage zet je jouw product, reis of bestemming een jaar lang in de kijker. Jij bepaalt het thema, onze redactie schrijft de reportage voor je uit. 

2. Goodbye TV videoreportages

Samen met vlotte reporters zoals Ben Roelants, Felice Dekens, Siegfried De Doncker, Joyce Colfs, enz. promoten we op Goodbye verschillende bestemmingen. Goodbye TV is een all-in concept: we zorgen niet enkel voor slimme en mooie videoreportages, we promoten die ook een jaar lang actief op onze website, in de e-mailnieuwsbrief, via sociale media en in Goodbye magazine zodat jouw video de nodige views verzamelt.

3. E-mailmarketing en lead generatie

Een slimme e-mailmarketing strategie is vandaag ongetwijfeld prioriteit nummer één voor uw online marketing plan. Goodbye geeft je de mogelijkheid om een kwalitatief adressenbestand aan te spreken én op te bouwen. We bedenken samen een sterk verhaal waarmee we jouw organisatie in de kijker zetten. Bovendien kan je geïnteresseerde lezers ook toevoegen aan jouw database. 

4. Website traffic

Goodbye zal net zoals onze andere reiswebsites deel uitmaken van het Travel Ads netwerk. Hiermee plaatsen we banners of tekstlinks op premium reiswebsites. Je rekent af per klik en betaalt dus enkel voor échte bezoekers naar jouw website of aanbieding.

5. Interessante package deals

Met de opstart van Goodbye lanceren we ook enkele interessant package deals die een samenwerking in ons magazine en op onze website combineren. Op die manier lanceer je in no time een slimme en budgetvriendelijke campagne die je hele marketingmix dekt.
 

Meer weten

Neem vrijblijvend contact op met Marlies via marlies@travelmedia.be of bel haar op het nummer +32 (0)50 740 250 voor meer informatie, een afspraak waarin we u een "sneak preview" kunnen tonen of een vrijblijvende offerte.

"Early bird" adverteerders genieten van een sterk lanceringsaanbod!

 

Travelmedia nv
Ottergemsesteenweg Zuid 808 bus 126
9000 Gent
Tel. +32 (0)50 740 250
www.travelmedia.be


 
Lees deze nieuwsbrief online

Geen e-mail meer ontvangen?
Schrijf je dan hier uit...