Travelmedia Masterclass?

Wij zijn gepassioneerd door toerisme en marketing. Elke dag opnieuw werkt ons team, samen met klanten en externe experts, aan succesvolle campagnes. Die ervaring en kennis willen we graag met klanten delen zodat we samen meer én beter kunnen presteren.

Tijdens de Travelmedia Masterclass gaan we met een select publiek in op een specifiek marketingtopic, geleid door vakexperts met tonnen ervaring.

AFSPRAAK OP DONDERDAG 13 JUNI
Op donderdag 13 juni nodigen VAB en Travelmedia jullie graag uit voor de nieuwe Travelmedia Masterclass: Influencermarketing, tips & tricks. 

Zin om er bij te zijn? Stuur een e-mail naar marlies@travelmedia.be.


Influencermarketing: tips & tricks.

Op donderdag 13 juni organiseert Travelmedia i.s.m. VAB een nieuwe Masterclass. In deze editie vertellen we je meer over influencermarketing en hoe je ermee omgaat. Het inzetten van influencers kan jouw communicatieplan een leuke en frisse boost geven. Hoe je bepaalt welke influencers bij jou passen en welke afspraken je dient te maken vertellen we je graag tijdens deze masterclass. 

 

Wat mag je ervan verwachten?

Vorige vrijdag mochten we een 30-tal reisprofessionals verwelkomen voor de eerste van vier Travelmedia Masterclasses...

Geplaatst door Travelmedia op Maandag 18 maart 2019
 • EXPERTS AAN HET WOORD
  Tijdens een Masterclass delen experts en partners van Travelmedia hun ervaring en visie over influencermarketing. Zo kom ook jij te weten hoe je efficiënt aan de slag kan met jouw volgende marketingcampagne. 
 • TOEGEPAST OP DE REISSECTOR
  De Masterclass is enkel toegankelijk voor een kleine groep collega's uit de reissector. Tijdens de sessies praten we dan ook enkel over toerisme. We stellen enkele succesverhalen voor, delen onze ideeën en passen die ook gericht toe op jouw organisatie. Zo kan je met een concreet actieplan verder aan de slag.
   
 • ERVARINGEN DELEN
  Natuurlijk is er tijdens de Masterclass ruimte voor meer dan theorie alleen. Tijdens de Masterclass vragen we ook actief naar jouw aanpak over een specifiek topic. We sluiten de dag af met een hapje en drankje. Zo is de Travelmedia Masterclass de ideale plek om ervaringen te delen met collega's uit de sector.

Praktische info

Datum
Afspraak op donderdag 13 juni.

 • Masterclass 'Influencermarketing: tips & tricks' - start om 14u00

Locatie
We verwelkomen je op de nieuwe kantoren van Travelmedia in Gent. 

Ghelamco Arena - MeetDistrict 
Ottergemsesteenweg Zuid 808 bus 126
9000 Gent

Parking is voorzien (parking MeetDistrict - ondergronds) 

Gratis 
De deelname tot onze Masterclasses wordt mogelijk gemaakt door onze partner VAB en is gratis voor contacten die op uitnodiging komen van Travelmedia (t.w.v. € 199 per Masterclass)

Inschrijven? 
Bevestig je aanwezigheid voor de Masterclass via e-mail naar Marlies (vóór 7 juni).  

Save the date

In 2019 organiseren we elk kwartaal een Travelmedia Masterclass. De concrete data voor het najaar volgen nog, maar hou alvast een gaatje vrij voor: 

 • Contentplanning: 2 de week september
 • Doelgroep bepalen en bereiken: 1 ste week november

Heb je zelf ideeën of topics die je behandeld wil zien worden tijdens de Travelmedia Masterclass? Geef ons dan een seintje.